Cégünkről

Bemutatkozik a Magyar Pályázatkészítő Akadémia Kft.

Cégünk a Magyar Pályázatkészítő Akadémia Kft. egy 2011-ben alapított társaság, de pályázatírási tevékenységünket sokkal korábban, még 2004-ben kezdtük meg. A pénzügyi és számviteli szolgáltatás mellett a megbízóink általi igényfelismerés kapcsán bővítettük ezen szolgáltatásunkat a pályázatírási feladatokkal, megismertetve ezáltal ügyfeleinket a támogatási lehetőségekkel, mind a hazai és az Európai Uniós pályázatok tekintetében.

Cégünk a pályázatírási feladatokat mindenre kiterjedően látja el ügyfelei részére, mert a pályázat beadása csak a kezdet. Támogatást nyújtunk Önnek, a tényleges projekt megvalósításán át egészen a fenntartási időszak végéig, azaz a pályázat lezárulásáig. Ez egy folyamatos segítségnyújtásban nyilvánul meg, az utánkövetés, a jelentések készítése tekintetében.

Lehetőség

Cégünk ügyfeleink életébe egy lehetőséget biztosít, valamint megoldást nyújt a pályázati források elnyerésével céljaik eléréséhez. Mindezeket egy felkészült és folyamatosan képzett szakember gárdával biztosítjuk, nyomon követve a változásokat és az új kiírásokat.
Célunk a hazai mikro-, kis-, és középvállalkozási szektor jövedelemteremtő képességének támogatása sikeres pályázatokon keresztül.

Üzletpolitikánk 

Csak akkor tekintünk egy pályázatírási és projekt menedzsment tevékenységet elvégezettnek, ha a nyertes pályázat megvalósult és a kötelező fenntartási időszak is teljes mértékben lezárult.

Pályázatfigyelés

A pályázatfigyelési rendszer működtetésével célunk, hogy Ügyfeleink beruházási-, és fejlesztési tervei, elképzelései és Cégünk naprakész információi alapján ki tudjuk választani a leginkább megfelelő pályázati lehetőségeket.

100%

Nyerjen velünk Ön is!

Elégedett Ügyfeleink ajánlásával

Címünk

Dolmány utca 38. Fszt. 3.
Budapest, 1131

Elérhetőségek

nagy.tibor@palyazatakademia.hu
+36 20 521 3868