Tisztelt Partnerünk!

A Magyar Pályázatkészítő Akadémia Kft. 2021-től kiemelt figyelmet fordít a gazdaságfejlesztési pályázatokon túl a vidékfejlesztési és mezőgazdasági pályázati lehetőségekre is. Hazai és EU forrásokból várhatóan több mint 7500 milliárd Ft támogatás érkezik a vidékfejlesztési és mezőgazdasági szektorba a 2021-2027-es fejlesztési ciklusban. Engedje meg, hogy röviden tájékoztassuk a közeljövőben várható vidékfejlesztési és mezőgazdasági pályázati lehetőségekről!

  • Öntözési közösségek együttműködésének a támogatása – A maximum 250.000 eurós támogatás meglévő, közös érdekeltségű öntözőtelep(ek) üzemeltetésére, fenntartására, fejlesztésére, esetleg új öntözési beruházások előkészítésére vehető igénybe a tervezett 2,3 md Ft keretösszeg terhéig.
  • Külterületi helyi közutak fejlesztése – A 30 md Ft keretösszegű kiírás jelentősen javítja a vidéki lakosság életkörülményeit, hozzájárul a mindennapi szükségleteik kielégítéséhez, amelyek lehetnek szociális, egészségügyi igények, valamint természetesen a munkahelyeket is könnyebben elérhetjük.
  • Minőségrendszerekhez kapcsolódó előállítói, termelői csoportosulások tájékoztatási és promóciós tevékenysége című pályázat egyszerűsített eljárásrenddel és 8,7 milliárd Ft-os keretösszeggel várható.
  • Az Állattartó telepek megújításának támogatása pályázat 10 milliárd Ft-os kerettel várható, amelyre az előzetes tervek szerint kizárólag a 100 millió Ft alatti beruházással lehet benyújtani a támogatási igényeket.
  • A Kertészet – ültetvénytelepítés és gyógynövénytermesztés támogatása kiírás 15 milliárdos kerettel nyújt segítséget a szektor fejlesztéséhez.
  • A várt Terménytárolók, szárítók, tisztítók és vetőmag előállító üzemek fejlesztése kiírás várhatóan mintegy 30 milliárd Ft-os forrás kerettel biztosítja a pályázási lehetőséget.

A kiírások előreláthatólag 2021 elején kerülnek megjelentetésre.

Amennyiben bármilyen kérdésük merül fel, vagy ötlettel és elképzeléssel rendelkeznek a fenti pályázati kiírások kapcsán, vagy egyéb fejlesztési ötlettel/tervvel rendelkeznek, keressék bizalommal kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:

Horváth Krisztián
telefon: 06 (20) 954 15 45
e-mail: horvath.krisztian@palyazatakademia.hu
www.palyazatakademia.hu